Передаточное число редуктора...

sher

New member
Не могу найти где именно на редукторе набит номер передаточного числа. Кто знает???

як стоїш дивишся на багажник то так само під машиною дивишся на редуктор і в нижньому углу редуктора (чи правому чи лівому) там вибите передаточне.Тільки треба добре почистити щоб побачити.

Marina_M

New member
2.3 м102, механика 4 ступка. единственное, что примерно похожее нашёл, это 11.10.

OdieZlo

New member
3.27 на 2.5D,я вот собі шукав 3.23 але взяв 3.27. 3.32 ставився на 190 і 124 (2.5D),3.27 вже тільки на 124.Так що в них є різниця по величині Якщо ти візьмеш який попало то його просто не поставиш.Тобі буде або за короткій кардан або з полуосями будуть проблеми.

С полуосями будут проблеммы если взять с ASD, а так они многие одинаковые. А кардан уже к коробке подбирается по длине.

Plachido

New member
на рахунок АСД я не знаю.Але вот по своїх редукторах знаю що вони відрізняються по параметрах хоть передаточне дуже близьке. Діаметри блінів до яких прикручуються полуосі в моїх редукторах різні,тому я брав редуктор з полуосями.А вот з карданом 100% в мому випадку прийдеться возитись. Так що треба підбирати точно щоб парню не було гемора.

text_pr

New member
подскажите какой у меня редуктор сегодня он у меня умер( двигатель 102 2.3 каробка автомат год 92 и где найти редуктор??

Processor

New member
По цьому номері ти нічог оне знайдеш. Тобі треба знайти передаточне.Я вище писав де написано передаточне на редукторі.

Сверху